- Voetproducten

HFL Laboratories is de specialist op het gebied van lichaam- en voetverzorging.

 Jarenlang onderzoek en praktijkervaring heeft geleid tot de innovatie van een lijn doeltreffende producten voor de verzorging van de huid, het gezicht, probleemnagels en de voeten die sinds 2005 op de markt verkrijgbaar zijn.

De productenlijn van HFL Laboratories biedt voor zowel verzorging als voor problemen een goed product.

Wilt u graag uw lichaam en voeten goed verzorgen of doen er zich problemen voor?
HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. De verzorging van het lichaam maar ook de huid- en nagelproblemen die zich voordoen zoals onder andere schimmelnagels, voetschimmel, kloven en psoriasis.

De verzorgingsproducten ondersteunen een effectieve behandeling door een professional.
Alle producten zijn dermatologisch getest en kunnen gebruikt worden door kinderen en diabetici.

De HFL producten zijn uitsluitend te koop bij professionals zoals pedicures, fysiotherapeuten en schoonheidsspecialisten.

 

Historie.

Na jarenlange ervaring in de praktijk ontstond er een idee. Het idee was een effectieve anti mycose spray te ontwikkelen. Aangezien er al zoveel producten hiervoor op de markt waren kwam er veel onderzoek bij kijken om een compleet innovatief product te creëren.
Vele producten in de markt zijn op basis van tea tree olie of andere vergelijkbare ingrediënten. HFL Laboratories heeft hier een groot verschil in gemaakt door een compleet nieuwe werkende stof te gebruiken voor de mycose spray.

Het idee kwam vanuit de voedingsmiddelen industrie waar ze bepaalde grondstoffen gebruiken om flessen en kannen schimmelvrij te maken voordat deze gevuld worden met voedsel of drinken. Aangezien de HFL Solution Spray gebaseerd is op een compleet nieuw en innovatief recept bestaat er een Europees patent op dit product.

HFL Laboratories heeft sindsdien deze vernieuwende bedrijfsvoering en ontwikkelingen doorgezet. Dit heeft geleid tot meer innovaties in de markt voor voet- en lichaamsverzorging. Aangezien alle producten vanuit onze eigen productie komen, kunnen we garanderen dat alle producten zijn getest, innovatief zijn en resultaatgericht zijn.

HFLSolution spray - Schimmelnagelspray € 12.95

Inhoud 50 ml

HFL Schimmelnagelspray/Solutionspray: Voor de cosmetische verzorging van kalknagels

HFL Laboratories gepatenteerde Solutionspray is HET product voor de cosmetische verzorging van kalknagels die vaak verkleuren of broos zijn. De spray kan ook gebruikt worden op de huid. Bijvoorbeeld wanneer men de voeten of huid niet goed heeft afgedroogd na het douchen of zwemmen en de huid dus erg rood en gevoelig is geworden.

De spray maakt de huid en nagels goed schoon, verzorgt kalknagels, de rode gevoelige huid en bevat tevens verzorgende bestanddelen.

Werking:
De spray dringt via de huid naar binnen en komt zo bij de matrix van de nagels waar de bron vaak ontstaan is. Hierdoor bereikt men niet alleen de nagel maar ook de matrix.

Grondstoffen:
De meeste producten zijn op basis van tea tree olie. Helaas is tea tree olie discutabel als het op lange termijn gebruikt wordt zoals bij de verzorging van kalknagels vaak het geval is. Men kan hier dus een allergie door opwekken.

HFL Laboratories BV is de eerste die een product op de markt heeft gebracht met een grondstof uit de voedingsmiddelen industrie en dus al jaren getest. Hierdoor bestaat er ook een patent/octrooi op dit product. Het werkende bestanddeel is in dit geval Sodium benzoate.

Daarnaast is er Limonene acid gebruikt om de huid te kalmeren en ‘Panthenol’ als een provitamine B5 voor de elasticiteit van de nagel zodat deze beter kan gaan groeien.Te gebruiken bij de cosmetische verzorging van:
- Kalknagels
- Schrale rode huid

Toepassing:
1. Laat de nagel zo dun mogelijk frezen bij uw pedicure.
2. Laat uw pedicure zoveel mogelijk broze nagel weghalen.
3. Spray uw nagels 2 maal daags in met de HFL Solutionspray.
4. Behandel ook altijd goed uw schoenen met de HFL Solutionspray.
 

FungiCheck - Schimmelnagel test € 32.50

Met de FungiCheck kunnen wij de aanwezigheid van Tinea Unguium (oftewel schimmel in de nagels) testen (Uitgezonders Candida en gisten) in circa 10 minuten.

Omdat een nagel besmet kan zijn door bacterien en schimmels is deze kit de ideale manier om (bij twijfel) snel te achterhalen of het daadwerkelijk om een schimmel gaat, alvorens wij over gaan tot behandelen. Om zo onnodige behandelingen en kosten te voorkomen.

Hoe werkt de test?

Wij schrapen een stukje van uw aangetaste nagel, mengen deze met een speciale vloeistof in een reageerbuisje.

Vervolgens gaat er een test strip in het reageer buisje.

Na ongeveer 5 á 10 minuten verschijnt te uitslag

 

Voordelen van deze test:

meteen resultaat, zeer betrouwbaar 97%,  goedkoper dan een test via het laboratorium en is pijnloos. Laag in prijs.

 

Solution Spray & Dadi'oil Combi Tegen Schimmelnagels Set € 17,95

Solution Spray & Dadi'oil Combi Tegen Schimmelnagels 

Tussen de nagelplaat en het nagelbed zit weefsel dat het 'bed epithelium' wordt genoemd. Dit weefsel is verantwoordelijk voor het begeleiden van de nagelplaat langs het nagelbed. Als dit epithelium is uitgedroogd kan de nagelplaat niet goed hechten en wordt de begeleiding verstoort. Hierdoor scheurt de nagel open, wat nog meer uitdroging veroorzaakt. Vaak ziet u dit ook in geval van een schimmelnagel.

De Solution Spray is een uniek en gepatenteerd product komt op de nagels en de omringende huid terecht door het gebruik van een spray. Hiermee wordt voorkomen dat er einge delen worden overgeslagen. Het product dring door de nagelplaat en huid heen en komt zo bij de matrix van de nagel terecht. Daar ontstaan de nieuwe cellen van de nagel. De Solution Spray pakt daardoor in de gehele nagel de infectie aan.

Dadi'oli heeft het moleculaire vermogen om door de nagelplaat heen te dringen en zo het bed epithelium weer elastisch te maken. Dit is namelijk de hele sleutel tot succes van de nagel. De olie trekt ook snel de huid binnen wat de druk van de nagelplaat beter bewegen. Dadi'oli zorgt er tevens voor dat tunnels in je nagels open blijven waardoor het beter de Solution Spray en Dail'oli opneemt . Zo pakt de Solution Spray de infectie aan en de Dadi'oli maakt de nagel weer compact. Als de nagelplaat en het huidweefsel eromheen vol zit met de olie, neemt de kans dat nieuwe micro organismen er gaan huishouden ook drastisch af. Schimmels en bacteriën zijn namelijk opportunistische pathogenen. Je kunt de Dadi'oli dus ook voor traumanagels of andere nagelafwijkingen gebruiken. 

Behandeling                                                                                                                                                                                           

Tweemaal daags eerst HFL Solution Spray toepassen en direct de Dadi'oli erna aanbrengen.

 

 

HFL Roselan Balm € 12.95

Inhoud: 60 ml.

 

HOE WERKT ROSELAN BALM?

Roselan Balm is ontwikkeld

 • voor de verzorging van een extreem droge huid
 • voor de genezing van wondjes en kloven
 • voor een herstel van de tweede huidlaag

Roselan Balm is de huidverzorgende zalf van HFL Products met een natuurlijke, diep helende werking. Deze zalf is aangewezen voor de behandeling van een droge huid, kloofjes en kloven, droge vlekken, eelt en huidaandoeningen zoals psoriasis en koortslip.

 

WAT MAAKT ROSELAN BALM ZO STERK?

 • Roselan Balm is niet zomaar een gewone huidzalf. Hij is speciaal ontwikkeld om in te dringen in de diepere huidlagen. Met de hulp van je eigen lichaamsvocht én wat steun van de actieve natuurlijke bestanddelen.
 • Roselan Balm behandelt een te droge huid zo doeltreffend dankzij de intensief vochtinbrengende en beschermende bestanddelen, zoals lanoline. Ze herstellen niet enkel de bovenste huidlaag, maar pakken ook de onderliggende lagen aan. Wat meteen ook uitstekende resultaten geeft in de behandeling van psoriasis en extreem droge, beschadigde huid.
 • Dankzij de verzachtende, hydraterende en vochtregulerende werking van Roselan Balm verlichten irritatie en pijn bovendien heel snel.

Een combinatie van Dermoleen Cream en Roselan Balm is aan te raden bij ernstige gevallen. Deze twee producten vullen elkaar uitstekend aan en geven schitterende resultaten. Roselan Balm is bij voorkeur in de ochtend aan te brengen, en Dermoleen Cream ’s avonds.

 

GEBRUIK

-Breng Roselan Balm 2 keer per dag aan op de te droge huid

-Bij ernstige aandoeningen combineren met Dermoleen Cream: deze ‘s ochtends en Roselan Balm ‘s avonds

 

Dermoleen cream € 13.95

REHYDRATEERT EN BESCHERMT TEGEN DROGE HUID

 

Inhoud 125 ml

WANNEER GEBRUIK JE DERMOLEEN CREAM?

Dermoleen Cream is aangewezen bij volgende huidaandoeningen

 • Droge en gevoelige huid
 • Kloven
 • Huidschilfers
 • Psoriasis

Dermoleen Cream heeft uitstekende hydraterende en vochtregulerende eigenschappen en werkt daardoor prima tegen een te droge huid. Bovendien herstelt Dermoleen Cream de zuurgraad van je huid. Zo blijft jouw beschermlaag zelf ook beschermd!

Veel van onze klanten zijn echter zo tevreden over de verzorgende werking en het aangename effect van Dermoleen Cream, dat ze de huidcrème ook dagelijks blijven gebruiken als bodylotion, om hun huid goed te verzorgen en blijvend te beschermen tegen uitdroging.

Voor de behandeling van een zeer droge huid en psoriasis is een combinatie van Dermoleen Cream en Roselan Balm aan te raden. Deze twee producten vullen elkaar uitstekend aan en geven schitterende resultaten. Breng Roselan Balm bij voorkeur in de ochtend aan, en Dermoleen Cream ’s avonds.

 

GEBRUIK

-Wrijf de droge huid twee keer per dag in met Dermoleen Cream
-Bij ernstige aandoeningen en beschadigde huid combineer je best met Roselan Balm

HFL FRESH GEL VERLICHT JE BENEN € 13.95

 

Inhoud: 250 ml.

 

WANNEER GEBRUIK JE FRESH GEL?

Fresh Gel biedt verlichting tegen

 • Spier- & gewrichtspijnen
 • Krampen
 • Wintervoeten & -handen
 • Vermoeide benen of zware benen
 • Brandwonden

Bij klachten zoals pijnlijke of gevoelige spieren, vermoeide of zware benen, zweetvoeten en de pijnlijke gevolgen van zonnebrand breng je Fresh Gel regelmatig en volgens je behoefte aan op de pijnlijke plekken. Smeer de gel zachtjes uit en laat hem traag inwerken. Onmiddellijke verzachting van de klachten is gegarandeerd!

Als onderdeel van een dagelijkse verzorging en om de terugkeer van de klachten na een behandeling te voorkomen, breng je de gel best tweemaal per dag aan.

HOE WERKT FRESH GEL?

Je benen insmeren met Fresh Gel werkt bloedvatverwijdend. Dat bevordert de bloedsomloop en verlicht de pijn.

Fresh Gel is zonder meer een buitengewoon product met een weldadige werking voor mensen die last hebben van vermoeide en/of zware benen en voeten. Dankzij de bijzondere en unieke samenstelling van de werkzame bestanddelen werkt de gel verkoelend en stimuleert hij de bloedsomloop.

Dankzij de betere doorbloeding worden de afvalstoffen in de spieren sneller afgevoerd. Bovendien zorgt het heerlijk verkoelend effect voor een nog snellere verlichting van de pijnklachten! Dit verkoelende effect maakt Fresh Gel van HFL Products ook uitermate geschikt bij de behandeling van zweetvoeten en bij zonnebrand – om te huid te verkoelen na een overmatige blootstelling aan de zon.

De combinatie van dit verkoelende en verzachtende effect met de vaatverwijdende werking – die dan weer je doorbloeding snel verbetert! – maakt dit een uitzonderlijk goed product voor de behandeling van spier- en gewrichtspijnen. Bovendien is de gel heel goed te gebruiken in combinatie met steunkousen bij de behandeling van zware benen.

GEBRUIK

-Breng Roselan Balm 2 keer per dag aan op de te droge huid

-Bij ernstige aandoeningen combineren met Dermoleen Cream: deze ‘s ochtends en Roselan Balm ‘s avonds

DERMO DRY € 15.95

LOST ZWEETVOETEN EN GEURTJES OP

Inhoud: 50 ml.

 

WANNEER GEBRUIK JE DERMO DRY?

Dermo Dry is een voetcrème voor de bestrijding van

 • Zweetvoeten of erg transpirerende voeten
 • Schimmelinfecties

 

HOE WERKT DERMO DRY?

Dankzij zinkoxide drogen de poriën helemaal in en stopt het overmatig transpireren. Er zit ook een middel in dat geuren neutraliseert. Je voeten en de huid tussen je tenen geraken echter nooit afgesloten maar blijven ademen dankzij Dermo Dry.

 • Tussen 3 en 14 dagen heb je perfect resultaat
 • Het product sluit je poriën niet af
 • Het droogt je zweetklieren uit
 • Onaangename geurtjes verdwijnen

 

WAT MAAKT DERMO DRY ZO BIJZONDER ALS VOETCRÈME?

Dermo Dry is een van de nieuwste producten van HFL Laboratories. Reeds na enkele dagen merk je het verschil en na maximaal twee weken behoren je zweetvoeten tot het verleden. Inderdaad, Dermo Dry lost zweetvoeten binnen de twee weken op!

Een van de meest bijzondere eigenschappen van Dermo Dry is dat hij de poriën niet afsluit. Dat zou slechts een blokkade van de zweetklieren veroorzaken en je problemen alleen maar erger maken. In de plaats droogt deze crème de zweetklieren lichtjes uit. Overtollig zweten stopt, je voeten voelen weer droog en normaal aan en die – heel erg nare – geurtjes zijn weg!

Dermo Dry werkt ook goed als je last hebt van schimmelinfecties tussen de tenen of op de huid. Schimmel komt immers voort van vochtige voeten. De ‘drogende’ werking van het actieve bestanddeel zinkoxide voorkomt precies die vochtigheid.

 

GEBRUIK

-Breng de voetcrème twee keer per dag aan op de voeten en tussen de tenen
-Hou de behandeling twee weken vol en bouw daarna geleidelijk af

 

DERMAZINK CREAM € 15.95

Zuivert, werkt ontstekingsremmend en geneest

Inhoud: 30 ml.

Waartegen biedt Dermazink Cream een helende werking?

Dermazink Cream is een helende, herstellende en onstekingsremmende crème met een actieve werking voor de behandeling van huidproblemen zoals:

 

 • Acne
 • Puistjes en jeugdpuistjes
 • Wondjes en ontstekingen
 • Littekens
 • Waterwratjes
 • Koortslip
 • Herpes
 • Schrale huid en ruwe huid
 • Gevolgen van huidschimmelinfectie

Genezende werking

We raden Dermazink aan voor zijn genezende werking tegen wondjes op de huid en als ontstekingsremmend middel, bijvoorbeeld bij huidschimmelinfecties. Dermazink moet maar heel dun op de gevoelige zone worden ingesmeerd, waarna het product diep doordringt tot in het membraan tussen de bovenste en tweede huidlaag en het zuivert en herstelt de ontstoken of beschadigde huid dankzij:

 

 • zinkoxide dat de huid zuivert en zachtjes ontvet
 • karitéboter die de huid weer volledig natuurlijk hydrateert
 • milde honing die de huid zachtheid schenkt en glad maakt

Dermazink Cream is een uitstekende crème voor de behandeling van onder meer acne en puistjes, een rode gevoelige huid en een schrale ruwe huid. De uitstekende resultaten zijn te danken aan de unieke, zeer evenwichtige samenstelling van streng geselecteerde en gecontroleerde grondstoffen.

Dit product zuivert poriën en talgklieren heel zacht doch zeer doeltreffend, waardoor de geïrriteerde of ontstoken huid er binnen de kortste keren heel wat gezonder en frisser gaat uitzien.

HFL Magic Foot Deo spray € 11.75

                                                                            

Inhoud 50 ml

Voorkomt zweetvoeten en een heerlijk verzorgende deodorant. 

Gebruik deze aangenaam heerlijke voetdeo als gewone zorg en preventie, of om nare geurtjes van regelrechte zweetvoeten te bestrijden.

Sta je de hele dag rechtop te werken?
Draag je zware werkschoenen?
Heb je de hele tijd sportschoenen aan?
Of heb je gewoon last van zweterige, klamme voeten?

Hoe werkt deze Magic Foot Deo dan?
De onaangename geur die je voeten verspreiden is in feite afkomstig van bacteriën en schimmels. Ze gedijen immers heel goed op vochtige, warme plekjes. Deze voetdeo heeft écht een magische werking tegen de bacteriën, namelijk dezelfde werking als de Solution Spray. Je voeten worden droger maar geïrriteerde en erg droge voeten verzachten erdoor!

Wat maakt van Magic Foot Deo een unieke deo?
Er zijn vele deodoranten op de markt verkrijgbaar. Ook verschillende deo’s voor voeten ga je vinden. Maar er is er geen één met deze gecombineerde werking van de Magic Foot Deo:

 • verzachtend
 • zachtjes drogend
 • schimmelwerend
 • genezend

 

Deze doeltreffende voetdeo tegen allerlei voetkwaaltjes is ook erg gemakkelijk in het gebruik. Zo geniet je elke dag, elk uur en waar je maar bent van z’n kracht: in een pashokje van de klerenwinkel of in het werkbusje op de werf, in de kantine of de kleedkamer, in de fitness of tijdens een wandeling! Geen gedoe, gewoon sprayen. Twee keer per dag als behandeling of naar wens bij problemen. De oververhitting verandert in een fris gevoel. Zweetvoeten drogen wat in, maar te droge voeten worden verzacht. That’s Magic… Foot Deo!  De Magic Foot Deo laat een mooie filmlaag achter die nog langdurig een verzorgend effect  heeft.

 

 

Peclavus vanaf nu verkrijgbaar bij Pedicare.

 

Peclavus is een Duits product van zeer goede kwaliteit en een betaalbare prijs. De naam Peclavus staat al meer dan 30 jaar garant voor professionele voetverzorgingsproducten. Derhalve zijn Peclavus producten dan ook alleen te verkrijgen bij uw Pedicure. De producten zijn op een zo natuurlijk mogelijke manier gefabriceerd. Ze bevatten dan ook geen aardolieprodukten (vaseline, paraffine) meer, geen stoffen van het dode dier, geen kunstmatige geurstoffen en geen conserveringsmiddelen. De peclavus producten zijn niet op dieren getest. Het is een zeer uitgebreide en werkzame lijn met voor iedere voet de juiste producten.

Strenge hygiëne en kwaliteitscontroles waarborgen de kwaliteit van deze huidvriendelijke producten. De meeste Peclavus-producten zijn gecertificeerd en voorzien van het Duitse Natrue-Gutesiegel. Dit waarborgt de natuurlijke samenstelling van deze producten.
Dit Natrue-Gutesiegel garandeert:

Gebruik van natuurlijke en biologische stoffen;
Milieuvriendelijke verpakking;
Geen synthetische reuk- of geurstoffen;
Geen aardolieproducten;
Geen silliconenderivaten;
Geen genetisch gemodificeerde stoffen;
Niet op dieren getest.

Wilt U meer info kunt U contackt op nemen met ons.

Peclavus is een Duits product van zeer goede kwaliteit en een betaalbare prijs. De naam Peclavus staat al meer dan 30 jaar garant voor professionele voetverzorgingsproducten. Derhalve zijn Peclavus producten dan ook alleen te verkrijgen bij uw Pedicure. De producten zijn op een zo natuurlijk mogelijke manier gefabriceerd. Ze bevatten dan ook geen aardolieprodukten (vaseline, paraffine) meer, geen stoffen van het dode dier, geen kunstmatige geurstoffen en geen conserveringsmiddelen. De peclavus producten zijn niet op dieren getest. Het is een zeer uitgebreide en werkzame lijn met voor iedere voet de juiste producten.

Strenge hygiëne en kwaliteitscontroles waarborgen de kwaliteit van deze huidvriendelijke producten. De meeste Peclavus-producten zijn gecertificeerd en voorzien van het Duitse Natrue-Gutesiegel. Dit waarborgt de natuurlijke samenstelling van deze producten.
Dit Natrue-Gutesiegel garandeert:

Gebruik van natuurlijke en biologische stoffen;
Milieuvriendelijke verpakking;
Geen synthetische reuk- of geurstoffen;
Geen aardolieproducten;
Geen silliconenderivaten;
Geen genetisch gemodificeerde stoffen;
Niet op dieren getest.

Wilt U meer info kunt U contackt op nemen met ons.

Peclavus sensitive creme 100 ml € 9.95

 

Vochtregulerende crème voor zeer droge huid.  Ook geschikt voor de diabetische voet. Urea bevordert het vochtopnemend vermogen
van de huid tot in de diepe huidlagen. Tegelijkertijd verhinderen waardevolle oliën en algenextracten het vochtverlies. Een grote hoeveelheid aan onverzadigde vetzuren stimuleert de vetstofwisseling.
Gebruiksaanwijzing: 
Gelijkmatig aanbrengen en licht in masseren. 
Trekt snel in.

Peclavus Basic Goudsbloem € 7,95

Een verzorgende crème.Is verzachtend en regenererend.
Ook te gebruiken bij een gevoelige huid en zelfs voor baby’s.
Bevat: goudsbloemextract en baardmos
Deze crème is ook een prima eerste hulp bij kleine huidbeschadigingen en druk- en wrijfplekken. 
Gebruiksaanwijzing: 
gelijkmatig insmeren, trekt goed in en mag dagelijks gebruikt worden.

Peclavus Special Eeltbalsem € 7,95

Kloven en eeltplekken worden hiermee verminderd.
Dit natuurlijke salicyl werkt eelt verminderend.
Daarbij de perfecte toevoeging van extracten van Geitenbaard, schietwilg, jojoba-olie, kokosolie, tarwekiemolie en amandelolie zorgen voor een goede verzorging en verzachten de huid.
Gebruiksaanwijzing: 
Aanbrengen en even laten inwerken.

Peclavus Special AntiMyx Creme € 6,95

De papayavrucht bevat het breed werkende enzym papain. Zeer geschikt bij voetschimmel. Trekt snel in, heeft een aangename geur en geeft een fijn gevoel op de huid. Reguleert het vochtigheidsgehalte van de huid en de huid voelt elastischer aan. Heeft een verzachtende werking, werkt verkoelend en ontspannend.

Peclavus sensitive zilver creme € 10,95

Met de anti-bateriële werkstof microzilver.
Zuivere microzilver dringt diep in de huid en
Heeft een driedelige werking:
- antibacterieel
- regulerend
- stabiliserend
Is zelfs geschikt voor de zeer gevoelige huid.
Schadelijke micro-organismen worden geneutraliseerd.
Ook werkzaam bij transpiratieklachten.
Bevat geen conserverings- en kleurstoffen.

Peclavus Basic Verwarmend € 7,95

Bevat vitaliserend gemberextract. Werkt stimulerend en verwarmt op natuurlijke wijze.Ideaal in koude jaargetijden.
Bij koude voeten en bij een slechte doorbloeding van benen en voeten.
Daarnaast verbeteren waardevolle oliën het vochtgehalte van de huid.
Gebruiksaanwijzing: 
Gelijkmatig opbrengen en licht in masseren.
Daarna de handen grondig wassen.

Peclavus basic nagelolie 10ml € 4,95

Beschermt tegen uitdroging.Reguleert de vochtopname.Is verzorgend.
Bevordert een gezonde nagelopbouw.Is tegelijkertijd ook huidverzorgend.
Bevat: bisabolol en natuurlijke vit. E
Gebruiksaanwijzing: 
Na de behandeling de olie op de nagels en huid
aanbrengen en licht inmasseren.
Geeft een mooie glans en langdurige bescherming.

Peclavus Basic Klovenstick € 6,95

Helpt bij kloven en scheurtjes in de huid. Is vettend, verzorgend, stimuleert de stofwisseling en bevordert de weerstand en elasticiteit van de huid.
Bevat: natuurlijke wolvet en propolis-extract.
Gebruiksaanwijzing: 
Door de hoge terugvettende eigenschappen hoeft u maar 
een kleine hoeveelheid aan te brengen.

Blaren? Drukplekken? WandelWol!

Blaren? Drukplekken? WandelWol!

WandelWol® antidruk-wol

Het antidruk-product van WandelWol bestaat uit een melange van  100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken.

WandelWol antidruk-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch

afbreekbaar. WandelWol antidruk-producten absorberen transpiratievocht en ventileren. Zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. De antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt druk-ontlastend en is een behoud voor teennagels en voeten.

Voor wie

WandelWol antidruk-producten zijn geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen, wintertenen, hielspoor en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen. 

Wandelwol-wol absorbeert transpiratievocht en ventileert. WandelWol- antidruk wol zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Wandelwol-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaar-vorming. Ook wordt WandelWol antidruk-wol ingezet bij wintertenen en hielspoor. Werkt niet genezend, maar verzacht.